Tilaa maanrakennus kokeneelta ja luotettavasti palvelevalta ammattilaiselta Uudellamaalla

Ota yhteyttä

TIH-Maansiirto Oy:n laadukkaisiin palveluihin kuuluu maanrakennus. Yrityksemme on perustettu vuonna 2004, mutta työkokemusta meille on karttunut vielä pidemmältä ajalta. Palvelemme joustavasti sekä yksityisiä että yrityksiä Etelä-Suomessa – kuten Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

 

Meiltä voit tilata kaivinkoneella tehtävät:

  • jätevesijärjestelmät

  • rakennusten pohjat

  • teiden rakentamiset ja korjaukset

  • rannan ruoppaukset

  • purkutyöt.

Tarjoamme myös lavettikuljetukset ja kuorma-autolla tehtävät maansiirrot.

 

Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista maanrakennusta tarvitset! Teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemistasi palveluista.

Yhteystiedot

Rakennusten pohjat pistämättömällä tietotaidolla

Rakennusten pohjatyöt on tärkeää teettää alan ammattilaisella, sillä rakennus lepää niiden päällä koko elinkaarensa ajan.

 

Teemme niin pienten kuin suurienkin rakennusten pohjatyöt laajaa tietotaitoamme käyttäen. Perehdymme tarkoin maaperään ja sen koostumukseen sekä maaston muotoon, jotta tiedämme tarkkaan mitä työmenetelmiä ja minkälaista kalustoamme tulemme itse pohjatöissä käyttämään.

Pyydä tarjous

Varmaa teiden rakennusta ja korjausta

Teemme teiden rakentamista ja korjauksia. Rakennus- ja korjaustöiden jälkeen teillä täytyy olla turvallista liikkua ympäri vuoden. Pohjoiset sääolosuhteemme tekevät teiden rakennus- ja korjaustöistä oman erikoisosaamisalueensa, sillä muun muassa routa ja jää asettavat omat haasteensa tierakentamiselle. Me tiedämme, miten niin pienet maaseututiet kuin vilkasliikenteisetkin tieväylät rakennetaan ja korjataan kestäviksi. 

Kysy lisätietoja

Purkutyöt vastuullisesti

Kun tarvitset osaavaa purkutöiden tekijää, kutsu meidät töihin! Hoidamme onnistuneesti myös vaativat purkutyöt, kuten asbestia tai hometta sisältävien rakenteiden purun.

 

Työskentelemme aina määräysten mukaan, huolelliseen ja siistiin työnjälkeen panostaen. Hoidamme purkutyöt ripeästi, jotta ne häiritsevät ympäristöä mahdollisimman vähän aikaa.

Ota yhteyttä